En travl påske for Sydvestjysk Brandvæsen.

30-03-2018

Samaritterne hos Sydvestjysk Brandvæsen har en travlt påske.

Af Kristian Baggesgaard, Viceregionsleder
16 frivillige er fordelt på 3 dage er i aktion som samaritter ved et landsdækkende orienteringsløb med ca. 1.700 deltager på Fanø. Løberne startede skærtorsdag og de fleste deltager alle dage indtil afslutningen påske lørdag. Deltagerne kan stille til start i forskellige distancer de den forskellige dage. Der er også mulighed for at løbe i forskelligt terræn, hvilket også gør, at de personer, som har brug for hjælp hos samaritterne, har meget forskellige skader.

"Selvom det primært er benene deltagerne bruger til at løbe med, så har vi også behandlet en del skader i ansigtet på løberne. De skader skyldes, at de løber i skoven og er fokuseret på deres kort og så ikke lige ser den gren, som så rammer dem i hovedet, siger samarit Marie Louise Gyldenkrone Bagge fra Sydvestjysk Brandvæsen".

De første to dage har der hver dag været omkring 10 personer, der havde brug for hjælp hos samaritterne.

 

 

 

 

 

 

Samaritterne hos Sydvestjysk Brandvæsen har en enkelt fridag påskedag inden de igen 2. påskedag skal i aktion igen. Her er det den faste samaritter vagt ved EFB’s hjemmekampe på Blue Water Arena. Når EFB og Nykøbing FC løber på banen, vil der være 5 samaritter tilstede på stationen for at hjælpe spillere eller tilskuer, hvis der skulle blive brug for det.